H.A.R.R.Y.

Herwig Belmans, a.k.a. Harry de Kok werkt als reizende chef in restaurants en op festivals, in binnen- en buitenland. Onder meer Leonard Cohen, Prince en Beyoncé doen beroep op zijn kookkunsten wanneer zij Europa aandoen. Harry  is gepassioneerd en kookt in het volle rock ‘n roll-besef dat het leven te kort is: elk evenement a perfect day, voor minder gaat hij niet. In oktober poot Harry zijn keuken tien dagen lang in het Zuiderpershuis neer en opent hij zijn pop-up resto H.A.R.R.Y.
 
L.U.N.C.H.              12 - 14 u
D.I.N.N.E.R.            18 - 22.30 u
 
Reserveer alvast uw plaatsen in ons pop-up retaurant via H.A.R.R.Y.'s rode telefoon +32 495 27 33 13 of via e-mail harry@caffelattecatering.be.
 
Menukaart H.A.R.R.Y.
S.T.A.R.T.E.R.
Op lage temperatuur gegaard buikspek, citroengras, gember, paksoy en shi-take
18 €
 
Graved lax “Talisker Whiskey”, groene appel en venkel
15 €
 
Geroosterde wintergroenten, buffelmozzarella , wintertruffel
25 €
 
Carpaccio van entrcôte, ponzu, mayonnaise van citroengras en krokant varkensoor
18 €
 
Soepje van pastinaak met walnoten/ krokante Iberico ham
10 €-12 €
 
Geroosterde rode biet, gerookte zure room, balsamico/gebakken ganzenlever
10 €- 17 €
 
M.A.I.N.
Kreeft met artisjok, vermouth, rode shiso, ravioli van pastinaak
26 €
 
Kokossoepje met citroengras, gember, gestoomde rijst / Tarbot
18 € / 25 €
 
Ravioli van artisjok, jus van knolselder en dragon, gepocheerd ei
17 €
 
Varkenswang met Guinness, truffelpuree, geroosterde groenten
24 €
 
Roggevleugel, kappertjes, gerookte aubergine, geconfijte aardappel
23 €
 
Burger van geconfijte eend, geroosterde ui, truffelmayonaise
15 €
 
Ierse zesrib, kortgebakken (we don’t do well done), miso en sake, ravioli van shi-take, morning glory, soyabonen
25 €
 
A.F.T.E.R.
Kaasbordje, rogge verdommeke, rode biet
12 €
 
Panna cotta van gerookte karnemelk, crumble van macadamian noten
7 €
 
Ijs van Pastinaak, geconfijte prei, krokant spek
9 €
 
Crème brulée van pompoen, kokosijs, zeezout
9 €